Zakazany las
Jest to bardzo niebezpieczne miejsce dla ucznów, którzy nie wiedzą jakie magiczne stworzenia się w nim znajdują i jak się przed nimi bronić. Na skraju Zakazanego Lasu, gdzie nie wolno ci wejść pod żadnym pozorem! rozciągają sie piękne widoki. Po szkole krąży wiele plotek o stworzeniach zamieszkujących tą nieprzebytą puszczę. Wchodzisz w strefę wiecznego półcienia, niskich drzewek i kolczastych krzewów. Na własną odpowiedzialność...
Imie: Soccer
Nazwisko:Stone
Zamożność:Pochodze z prastarego i bogatego rodu Ston'ów. Mój ród jest jednym z najstarszych rodów jakie kiedykolwiek istniały.
Wygląd:Młody wysoki blondyn o niebieskich oczach. Szczupły zawsze noszący swój naszyjnik:).
Historia:SoccerStone urodził się 15 lipca w 1981 roku.
Jego rodzice byli w domu Grygindor, obydwoje zigineli 31 października 1981 roku.
Soccer po śmierci rodziców trafił pod opiekę swojego wujostwa.
Nie traktowali go oni zbytnio dobrze.Soccer mieszkał u nich do siedemnastego roku życia.
Miał on też kuzyna, który od najmłotszych lat znencał się nad nim.
Cała rodzina mieszkała w Bukowej na ulicy Czarnej 4.
W roku 1991 Soccer dowiedział się ,że jest czarodziejem i trafił do szkoły magi i czarodziejstwa zwanej Hogwart.
Trafił do domu Gryfindor . Tam kształcił się aż został nauczycielem. Teraz wiedzie życie w dostatku.
Jest szanowanym nauczycielem i byłym uczniem.
Harakter: Jestem uparty, zawsze stawiam na swoim. Mam zawsze swoje zdanie, przy którym jestem do samego końca(nigdy nie zmieniam zdania)
Najmocniejsza dziedzina magii: Obrona przed czarną magią, zielarstwo
Przedmiot nauczania: Zielarstwo, Obchodzenie się z magicznymi zwierzętami